Με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 45 βαθμούς Κελσίου, οδηγοί και αναβάτες ολοκλήρωσαν τη δεύτερη ειδική διαδρομή του Ράλι Ντακάρ (Resistencia – Miguel de Tucuman), μήκους 275 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από την αναγνωριστική εκκίνηση, τα πληρώματα της Team Peugeot Total πάτησαν το γκάζι και κατάφεραν να κερδίσουν αρκετές θέσεις στη γενική κατάταξη, με αποκορύφωμα την πρωτιά του Sebastien Loeb. O Γάλλος οδηγός κινήθηκε πολύ γρήγορα με το 3008DKR και ξεπέρασε τον All-Attiyah, αποκτώντας προβάδισμα 28 δευτερολέπτων.

Η συγκεκριμένη διαδρομή ευνοούσε τις μεγάλες ταχύτητες, κάτι που εκμεταλλεύθηκε και ο Carlos Sainz, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της γενικής. Οι Stéphane Peterhansel και Cyril Despres είχαν μία πιο δύσκολη ημέρα, αλλά συνεχίζουν τη μάχη. Στις μοτοσικλέτες πρώτος είναι ο Toby Price με KTM, στα Quad προπορεύεται ο Pablo Cotetti με Yamaha και στα φορτηγά το πλήρωμα των Van Den Brink-Kozlovsky-Blankestijn με Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τρίτη ειδική διαδρομή μήκους 780 χιλιομέτρων συνολικά (San Miguel de Tucumán- San Salvador de Jujuy).


Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης