Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένας από του κορυφαίους Κύπριους οδηγούς και πολύ γνωστός και στο ελληνικό κοινό, ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας, ετοιμάζεται για μία πλήρη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι (ERC) του 2019.

Έχοντας δίπλα του τον Αντώνη Χρυσοστόμου και την στήριξη της DBO Motorsport GmbH θα διεκδικήσει τον τίτλο του ERC Junior τη χρονιά που μας έρχεται.

Το πλήρωμα από την Κύπρο ήδη έχει πραγματοποιήσει δοκιμές με το νέο αγωνιστικό όπλο, μία Skoda Fabia R5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρέχει σε 8 αγώνες

Ο 26χρονος Κύπριος οδηγός θα συμμετάσχει με μία Škoda Fabia R5 και θα διεκδικεί βαθμούς στην Στην Ελλάδα δεν θα διεξαχθεί το 2019 ράλι Ακρόπολις, οπότε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον Κύπριο οδηγό…γενική κατάταξη αλλά και στην κατηγορία ERC1 Junior, όπου τρέχουν οδηγοί κάτω των 28 με αυτοκίνητα κατηγορίας R5.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι το 2019 αποτελείται από 8 αγώνες. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν θα θαυμάσουμε από κοντά τον Αλέξανδρο καθώς το Ράλι Ακρόπολις δεν συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του ERC το 2019.

Αντίστοιχα το Ράλι της Κύπρου στο οποίο θα συμμετάσχει το πλήρωμα Τσουλόφτας – Χρυσοστόμου είναι προγραμματισμένο για τις 27-29 Σεπτεμβρίου.

O Κύπριος οδηγός είχε τερματίσει στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στο Ράλι Ακρόπολις 2017

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης