Κάταγμα σπονδύλου υπέστη τελικά η Sophia Flörsch, η οποία ενεπλάκη σε ένα σοκαριστικό ατύχημα στο Macau Grand Prix, στο πλαίσιο του αγώνα για τη Formula 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γερμανίδα οδηγός είχε επαφή με το μονοθέσιο του Jehan Daruvala στην ευθεία προς τη στροφή «Lisboa» ενώ κινούνταν με 276.2 χλμ./ώρα. Λόγω της υψηλής ταχύτητας το μονοθέσιό της έφυγε ανεξέλεγκτο, χτύπησε πάνω σε αυτό του Sho Tsuboi, απογειώθηκε, έφυγε σαν βέλος προς τα συρματοπλέγματα, τα τρύπησε και προσγειώθηκε διαλυμένο στον χώρο όπου στέκονταν οι κριτές και φωτογράφοι.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η νεαρή οδηγός υπέστη κάταγμα σπονδύλου και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά. Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, αλλά δεν εκφράζονται ανησυχίες. Βέβαια, η επέμβαση είναι λεπτή και γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί από κορυφαίους γιατρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στο νοσοκομείο παραμένει ο Tsuboi, καθώς συνεχίζει να έχει πόνους στη μέση. Ο κριτής Cahn Cha In υπέστη κάταγμα γνάθου, έχει εκδορές στην κοιλιακή χώρα και γδαρσίματα στο πρόσωπο. Ο φωτογράφος Chan Weng Wang έχει τραύμα στο συκώτι και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ο συνάδελφός του, Hiroyuki Minami, υπέστη διάσειση.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Frits van Amersfoort, ανέφερε ότι ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο και θα πρέπει όλοι να ευχαριστούν τους αγγέλους και ειδικά η Flörsch.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης