Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O μεγαλύτερος αγώνας αντοχής στον κόσμο είναι αναμφισβήτητα οι 24 ώρες Le Mans. Ο αγώνας που Ο αγώνας θα διεξαχθεί φέτος χωρίς θεατές…διεξάγεται για 24 συνεχόμενες ώρες θα ξεκινήσει φέτος με 60 συμμετοχές στις 14:30 το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί 24 ώρες αργότερα…

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο αγώνας μεταφέρθηκε από την παραδοσιακή ημερομηνία του Ιουνίου για τον Σεπτέμβριο και επομένως θα φέρει μαζί του περισσότερες ώρες με σκοτάδι και πιθανώς πιο άσχημο καιρό, συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ομάδες και οι οδηγοί τους. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί πίσω από κλειστές πόρτες και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα πρέπει να παρακολουθήσουν ολόκληρο το γεγονός από ψηφιακές πλατφόρμες.

Πάρτε μία γεύση από τις δοκιμές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζωντανή εικόνα

Τη δυνατότητα αυτή θα δώσει μεταξύ άλλων και η εταιρεία λιπαντικών Motul, που είναι και από τους βασικούς χορηγούς του αγώνα.

Για παράδειγμα, η ομάδα DragonSpeed USA, η οποία συμμετέχει με δύο αυτοκίνητα, θα τοποθετήσει κάμερες πάνω στο αυτοκίνητό της με αριθμό #21 και θα μεταδίδει εικόνα στο κανάλια του Facebook και του YouTube της Motul.   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης