Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

H πίστα της Ουγγαρίας, όπου κάθε χρόνο διεξάγεται αγώνας της Formula 1 (το εφετινό γκραν πρι είναι προγραμματισμένο για τις 4 Αυγούστου), φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε είδους... μοντέλα βρέθηκαν στην πίστα της Ουγγαρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο

Ο Έλληνας

Μία πολύ ξεχωριστή αγωνιστική συνάντηση αφορά σε κλασικά οχήματα που σπάνια βλέπουμε στους δρόμους, πόσω δε μάλλον σε αγώνα που πραγματοποιείται σε πίστα αυτού του επιπέδου. Το Hungaroring Classic συγκεντρώνει την αφρόκρεμα σπάνιων μοντέλων…Το Hungaroring Classic διεξάγεται τα τελευταία χρόνια και καταφέρνει να συγκεντρώνει την αφρόκρεμα σπάνιων μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω από τις… κάμερες, δηλαδή τη διοργάνωση, βρίσκεται ένας Έλληνας που έχει αφήσει το στίγμα του στο παγκόσμιο Motorsport, ο Αντώνης Αργυρόπουλος, ο οποίος είχε την ιδέα και την υλοποίησε.

 

Ο Αντώνης Αργυρόπουλος

Δεν συμμετείχε ο Λεντούδης

Να θυμίσουμε πως σε αυτόν τον αγώνα είχε συμμετάσχει το 2017 (και κέρδισε) και ο Έλληνας Κρίτων Λεντούδης με μία σπάνια αγωνιστική Mercedes την οποία χρησιμοποιούσε ο Michael Schumacher για δοκιμές.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, τα αυτοκίνητα που έδωσαν το παρών μάς ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή και μας ξυπνούν μνήμες που θα θέλαμε να ζούμε πιο συχνά, γιατί όχι και στην Ελλάδα…

Δείτε το σχετικό video από τον αγώνα

 

 

 

 

Επικές... μάχες με οχήματα άλλης εποχής

Σε τέτοιου είδους αγώνες υπάρχουν απρόοπτα και κάνει την εμφάνισή του και το αυτοκίνητο ασφαλείας...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης