Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα εκκεντρικός οδηγός αγώνων που συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων με Ford Escort WRC. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως κυνηγά πάντα το χρονόμετρο και φυσικά την πρώτη θέση την οποία θέλει να κατακτά μόνο όταν έχει σοβαρό αντίπαλο.

Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχει στην κατηγορία E στην οποία τρέχει και ο Λεωνίδας Κύρκος. Ωστόσο, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει επί ίσοις όροις και γι’ αυτό σχεδόν σε κάθε αγώνα κάνει ενστάσεις είτε κερδίζει είτε χάνει, ενώ παλαιότερα έχει ζητήσει να ελέγξουν και το δικό του αυτοκίνητο!

Η... τρέλα πίσω από το τιμόνι δεν περιγράφεται με λόγια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε να αποσυθεί η ένσταση για να έχει.. αντίπαλοΈνσταση στη Ριτσώνα…
Στην τελευταία ανάβαση Ριτσώνας είχε κάνει ένσταση κατά του Λεωνίδα Κύρκου με την αιτιολογία ότι ξεκίνησε πριν την σειρά του, προκειμένου να τρέξει σε στεγνό οδόστρωμα ενώ ξεκινούσε να ψιχαλίζει. Την ένσταση όμως, για την οποία η Ομοσπονδία δεν έχει βγάλει απόφαση,  ζήτησε να αποσύρουν, προκειμένου να έχει… αντίπαλο στο υπόλοιπο τους πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε πως ο Κύρκος εγκατέλειψε στον αγώνα της Κύμης και αν η ένσταση έβγαινε καταδικαστική τότε η διαφορά στην βαθμολογία θα ήταν μεγάλη.

Επιβεβαίωση του “Mario”
Από την μεριά του ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει δηλώσει επανειλημμένος πως τρέχει μόνο όταν υπάρχει αντιπαλότητα, οπότε η κίνηση του θεωρείται λογική καθώς δεν θέλει να κερδίζει στα χαρτιά αλλά στις ειδικές. 

Σε επικοινωνία που είχε το zougla.gr με τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο ίδιος επιβεβαίωσε την κίνησή του να αποσύρει την ένσταση ενώ όταν τον ρωτήσαμε για τους λόγους απάντησε: «Ο νοών νοήτο».

Η συνέχεια στην ανάβαση Αχλαδόκαμπου…

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει τίτλο στις ειδικές και όχι στα χαρτιά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης