Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγάπη που έχουν οι Κύπριοι για τους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και για την ταχύτητα είναι γνωστή. Ο Έλληνας πρωταθλητής Κώστας Πατσουρέας θα προσπαθήσει να κερδίσει και στην Κύπρο! να Κάθε διοργάνωση είναι ξεχωριστή και αυτή τη φορά, συγκεκριμένα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, η γιορτή με την ονομασία ανάβαση Πισσουρίου θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον καθώς θα συμμετάσχει σε αυτήν και ο Έλληνας πρωταθλητής Κώστας Πατσουρέας.

Οι Κύπριοι έχουν ονομάσει τον αγώνα «η κούρσα των πρωταθλητών» και όχι τυχαία καθώς θα τρέξουν, ο πρωταθλητής αναβάσεων Ελλάδας Κώστας Πατσουρέας, πρωταθλητής Time Attack Ευρώπης Andy Papageorgiou, ο πρωταθλητής αναβάσεων Κύπρου Γιάννης Καπετάνιος, ο πρωταθλητής Time Attack Κύπρου Κύπρος Χριστοδούλου, ο πρωταθλητής Ράλι 2014 Σταύρος Αντωνίου, ο πρωταθλητής καρτ Στέλιος Κυθρεώτης και πολλοί άλλοι που έχουν διακριθεί σε διάφορά πρωταθλήματα.

Ο πρωταθλητής αναβάσεων στην κατηγορία Formula Saloon Κώστας Πατσουρέας στοχεύει στον απόλυτο χρόνο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελληνοκυπριακή… κόντρα!
Έχοντας συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των οδηγών είναι σίγουρο πως δυναμικό παρών θα δώσουν και οι φίλαθλοι. Η ανάβαση Πισσουρίου διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και υποστηρίζεται από το Boyz Stuff Show, την ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite Auto και την μεγαλύτερη κυπριακή πλατφόρμα online food delivery, το Deliveryman. Χορηγοί της ανάβασης είναι τα ελαστικά Κώστας Πατσουρέας και Αndy Papageorgiou θα τα δώσουν όλα για την πρώτη θέση… SAILUN, τα λιπαντικά ENEOS και η ΕΚΟ Racing 98.

Σύμφωνα με τους Κύπριους η μεγάλη κόντρα θα δοθεί ανάμεσα στον Andy Papageorgiou και τον Κώστα Πατσουρέα. Ο πρώτος θα τρέξει με το θηριώδες Mitsubishi EVO “Black Mamba” και ο δεύτερος, επίσης με Mitsubishi EVO 500 ίππων! Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος οδηγός είχε δηλώσει πέρυσι ότι θα έρθει στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν έκανε την εμφάνισή του και έτσι δεν απολαύσαμε την μεγάλη κόντρα…  Από εκεί και πέρα ο Κυριάκος Μηνά με το Subaru Impreza και ο Χρίστος Θρασυβούλου με το δικό του Impreza θα τα δώσουν όλα για τη μάχη της πεντάδας. Ένας παλιός πρωταγωνιστής, ο Δημήτρης Λάμπρου με το Evo 3 θα συμμετέχει στην ανάβαση προσδοκώντας σε μια θέση ψηλά στη γενική κατάταξη.

Το... τέρας του Andy Papageorgiou δεν χάνει εύκολα... Σίγουρα η κόντρα με τον Έλληνα πρωταθλητή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον

Παρέλαση κορυφαίων… οδηγών!
Στην ανάβαση θα έχουμε δύο BMW Μ3 με τους Πολυκάρπου και Νικολάου ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει ειδική κατηγορία για αυτοκίνητα με χωμάτινα ελαστικά ράλι. Μία από αυτές θα είναι και η συμμετοχή του Ζήνωνος με ένα Evo 6. Στα δικίνητα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο Αβράμης Αβραάμ με το δυνατό του Pulsar. Την πρώτη του εμφάνιση σε αναβάσεις θα κάνει και φετινός πρωταθλητής καρτ Κύπρου Στέλιος Κυθρεώτης με ένα Honda Civic TypeR. Ο Κυθρεώτης, που είναι και ο άνθρωπος που έστησε την όλη αυτή εκδήλωση, στοχεύει σε μια δυνατή παρουσία στην κατηγορία των «μικρών», RCST1. Επίσης υα υπάρχουν και αυτοκίνητα drift τα οποία θα δώσουν θέαμα μεταξύ των περασμάτων των αυτοκινήτων.

Η ανάβαση ξεκινά στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3μμ. Στο χώρο θα υπάρχουν προεπιλεγμένοι χώροι θέασης για τους επισκέπτες καθώς και λεωφορεία για τις μετακινήσεις των θεατών εντός της διαδρομής.

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

 

Ο πρωταθλητής Time Attack Κύπρου, Κύπρος Χριστοδούλου θα τρέξει με Mitsubishi EVO...
O Γιάννης Καπετάνιος θα τρέξει με το Νο1 στις πόρτες και με ένα Mitsubishi EVO....
Στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο πρωταθλητής Ράλι 2014 Σταύρος Αντωνίου...
Ούτε ο πρωταθλητής καρτ Στέλιος Κυθρεώτης θα λείπει από την γιορτή των πρωταθλητών...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης