Το πάθος του Άρη Βωβού για τους αγώνες ράλι είναι γνωστό στο φίλαθλο κόσμο. «Πάμε να δούμε τον Σαν σήμερα, πριν από 7 χρόνια, έτρεξε τελευταία φορά ο Άρης Βωβός…Βωβό» ήταν το σλόγκαν των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργάνωναν εκδρομές για να τον απολαύσουν από κοντά σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να έτρεχε.

Θεαματικά περάσματα με κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα, έκαναν τον κόσμο να ξεσηκώνεται κάθε φορά που το Mitsubishi EVO ή κάποιο WRC αυτοκίνητο που είχε στα χέρια του περνούσε από μπροστά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Άρης Βωβός περνάει και ο κόσμος τον αποθεώνει

3 Οκτωβρίου 2010…
Σαν σήμερα όμως, ένας από τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων ράλι «κρέμασε» τα αγωνιστικά του Τελευταίος αγώνας και… πρωτάθλημα!γάντια και άφησε χωρίς το θέαμα, που όλοι περιμένουν, τους αγώνες.

Ήταν 3 Οκτωβρίου 2010 όταν ο Άρης Βωβός συμμετείχε στο 34ο ράλι ΕΛΠΑ, το οποίο κέρδισε (προσμετρούσε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα), κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης Βωβός έτρεξε τον τελευταίο του αγώνα πριν από ακριβώς 7 χρόνια!

Οι τελευταίες του δηλώσεις…
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θα χαρακτήριζα τον αγώνα σαν mini Ακρόπολις. Κατέκτησε τον 6ο του προσωπικό  τίτλο και σταμάτησε…Ήταν δύσκολος και σκληρός αγώνας ειδικά στο τέλος, άλλωστε είχε μήκος 250 χιλιομέτρων. Είμαι ευχαριστημένος και για το 6ο πρωτάθλημα που κερδίζω.

Για τη συνέχεια δεν ξέρω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπάω τους αγώνες και αυτό θα με κάνει να σκεφτώ για το μέλλον». Αυτές ήταν και οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε μετά από αγώνα.

Δυστυχώς για τον κόσμο αλλά και για τον ίδιο η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε.

Με αυτό το αυτοκίνητο (Mitsubishi EVO) κατέκτησε τον τίτλο το 2010

Από τα χέρια του κορυφαίου οδηγού έχουν περάσει μοναδικά αυτοκίνητα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης