Η Yamaha παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στη Μαδρίτη, την YZR-M1 με την οποία θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα MotoGP του 2015, οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της ομάδας είναι να «σπάσει» την κυριαρχία των Honda και Marquez, αν και όπως παραδέχθηκαν όλοι, ο νεαρός Ισπανός αναβάτης ξεκινά και τη φετινή σεζόν ως το μεγάλο φαβορί.

Ο Valentino Rossi ευχήθηκε να έχει μια καλή αρχή ώστε να δείξει από τους πρώτους αγώνες ότι είναι ανταγωνιστικός και πως μπορεί να κατακτήσει τον 10ο τίτλο στην καριέρα του, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στο MotoGP. «Πέρυσι, κατάλαβα το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς μου μετά από πολλά χρόνια. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαι ακόμα πιο γρήγορος. Θεωρώ ότι θα δούμε τους ίδιους τέσσερις αναβάτες να παλεύουν για το πρωτάθλημα. Εγώ, φυσικά και σκέφτομαι τον δέκατο τίτλο μου. Τώρα όμως, προέχει να δοκιμάσουμε την M1», τόνισε ο «doctor».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Lorenzo δήλωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ελπίζει να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη. «Έχω προπονηθεί περισσότερο από ποτέ. Αισθάνομαι όπως όταν ήμουν 20 χρονών. Ανυπομονώ να οδηγήσω την Μ1 και πιστεύω ότι οι μηχανικοί μας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Στο φετινό πρωτάθλημα, ο Marc ξεκινά ως φαβορί και μετά είναι ο Valentino. Εγώ και ο Dani ερχόμαστε από πίσω, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε ο Ισπανός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης