Δυναμική παρουσία και τη φετινή χρονιά θα έχει στο ιταλικό πρωτάθλημα Kartgrandprix ο Άγγελος Σταθακόπουλος. Ο Έλληνας οδηγός αγώνων θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Ιταλία, για να λάβει μέρος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στο Castelletto di Branduzzo.

Να σημειώσουμε ότι το 2011 ήταν μία πολύ καλύτερη αγωνιστική χρονιά για τον Σταθακόπουλο, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει ακόμα και την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά πάνω από όλα να δείξει τη δυναμική του. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Andrea Giacobbi, επικεφαλής της ομάδας Rubicone Corse-Kartfriends, έκανε έγκαιρα γνωστή την πρόθεσή του να τον στηρίξει ακόμα περισσότερο το 2012, ώστε να καταφέρει να συμμετέχει σε όλους τους αγώνες. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη της Superfast Ferries, αφού πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τους 9 αγώνες του πρωταθλήματος και το 3ο International Kartgrandprix Trophy, τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για φέτος η βασική αλλαγή στην προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου είναι σε επίπεδο εξοπλισμού. Έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με σασί Spirit, το 2012 θα συμμετέχει με σασί Birel. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής σασί και ειδών καρτ που μετρά 53 χρόνια εμπλοκής στον χώρο του αγωνιστικού καρτ και 29 παγκόσμιους τίτλους. Σε επίπεδο κινητήρων, θα γίνει ανανέωση, χρησιμοποιώντας όμως πάντοτε τους κινητήρες BMB που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο ενιαίο αυτό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης