Στο πανέμορφο νησί της Ινδονησίας, επέλεξε να κάνει την παρουσίαση της νέας μοτοσικλέτας η Repsol Honda, με τους Marc Marquez και Dani Pedrosa να ανυπομονούν για την έναρξη της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές του MotoGP βρέθηκαν στο Μπαλί για λίγες μέρες και σήμερα αναχώρησαν για την Μαλαισία, καθώς την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της Sepang.

Ο Marquez ήταν ενθουσιασμένος με την επίσκεψή του στο εξωτικό Μπαλί και δεν δίστασε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο χορό, αλλά και να επιδοθεί σε διάφορα θαλάσσια σπορ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η πρώτη μου φορά στο Μπαλί και χάρηκα πάρα πολύ που έγινε η παρουσίαση σε ένα τόσο όμορφο σκηνικό. Εντυπωσιάστηκα που είδα τόσο πολλούς οπαδούς μας εδώ. Τον περασμένο μήνα προπονήθηκα σκληρά ώστε να είμαι έτοιμος για τις πρώτες δοκιμές. Ανυπομονώ να δω πως λειτουργεί η νέας μας μοτοσικλέτα», τόνισε ο Ισπανός πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο Pedroda είπε: «αυτή η παρουσίαση ήταν κάτι το διαφορετικό. Ευχαριστούμε πολύ. Ποτέ δεν σταματά να με καταπλήσσει το πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου. Ξεκουράστηκα, χαλάρωσα, προπονήθηκα και τώρα είμαι έτοιμος για να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης