Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Δεν χάνει αγώνα ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης,ο άνθρωπος που δούλεψε σκληρά όσο κανένας άλλος για να επιστρέψει στα ελληνικά χώματα το WRC. Το στοίχημα του υφυπουργού είναι το Rally Acropolis να πάρει άριστα και του χρόνου να μπει και πάλι στο αγωνιστικό καλεντάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγα 24ωρα ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε την πίστα στο  Άργος Ορεστικό.Ξεναγήθηκε στους χώρους του Service Park, μίλησε με τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν στο Rally Greece Offroad,παρακολούθησε τον αγώνα και στο τέλος δήλωσε:

«Πιστεύουμε βαθύτατα ότι η Ελλάδα, μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο Μotorsport. Κι αν για κάποιους αυτό φάνταζε ή και φαντάζει ακατόρθωτο,εγώ λέω πως έχουμε κάνει πολλά και αποφασιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.Και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Πολλές καλές εξελίξεις τις οποίες δεν μπορώ να ανακοινώσω αυτή την ώρα, είναι σε φάση προετοιμασίας».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε πως «η επιμονή των διοργανωτών, το πάθος και το μεράκι τους κράτησαν ζωντανή τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις δηλώσεις του, εμψύχωσε τους διοργανωτές που για 8η φορά «έστησαν»  έναν άψογο αγώνα ενώ  έδωσε συγχαρητήρια εκ μέρους της Κυβέρνησης, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Το 8ο Διεθνές Rally Greece Offroad, διοργανώθηκε από το σωματείο Άτλας. Είχε πέντε ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 456,85 αγωνιστικών χιλιομέτρων,μέσα σε πανέμορφα μέρη της Δυτικής Μακεδονίας.

Ανάμεσα στα 46 πληρώματα συμμετείχαν αγωνιζόμενοι από το Ισραήλ, Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και Ελλάδα. Το Rally Greece Offroad προσμετρά ξεχωριστά στο European Tout Terrain Series (ETTS) και στα ιταλικά Πρωταθλήματα Cross Country και SSV.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης