Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η έγκριση της ομοσπονδίας αυτοκινήτου και καρτ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η απόφαση χαροποίησε όλους όσοι εμπλέκονται στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία και την επίσημη έναρξη των αγώνων τις επόμενες ημέρες. Τη δήλωση αυτή είχε κάνει, άλλωστε, και στη zougla.gr ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Χαλιβελάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως από αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Δυστυχώς, όμως, η οικονομική συγκυρία δεν βοηθά στην ανάπτυξη του σπορ, αφού, όπως φαίνεται, αγώνες δεν θα γίνουν. Την είδηση αυτή, που αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στον χώρο, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μανώλης Χαλιβελάκης. Οι πληροφορίες μάλιστα της zougla.gr μιλούν για συμφωνία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να δώσει την τελική έγκριση για να αναγνωριστεί η ομοσπονδία! Απίστευτο και όμως ελληνικό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στη zougla.gr ο οδηγός αγώνων Κώστας Πατσουρέας έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απίστευτη απόφαση που ελήφθη, ενώ ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί και νομικά προς κάθε κατεύθυνση.

Ακούστε τις δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας Μανώλη Χαλιβελάκη

Ακούστε τις δηλώσεις του οδηγού αγώνων Κώστα Πατσoυρέα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης