Το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου, διεξήχθησαν στο Άμπου Ντάμπι, οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης για την επόμενη σεζόν, με τη Ferrari να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για δύο λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος αφορά την εμφάνιση του Sebastian Vettel στα paddock και ο δεύτερος τη «σύλληψη» μιας κατασκόπου πάνω από το γκαράζ της Mercedes. Οι Ιταλοί, φαίνεται πως επιστρατεύουν όλα τα μέσα για να πάρουν στοιχεία από την ομάδα που κυριάρχησε φέτος στην F1.

Έτσι, έστειλαν μια ξανθιά κυρία να συγκεντρώσει όσα περισσότερα δεδομένα μπορούσε από τα μονοθέσια της γερμανικής ομάδας. Η πράκτορας στάθηκε ακριβώς πάνω από τα pits και μια θερμοκάμερα τύπου «Infrec R300», ξεκίνησε την αποστολή που της είχε ανατεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό ήταν ότι φορούσε τα ρούχα της Ferrari και δεν προσπάθησε καν να καλυφθεί. Έτσι, μετά από λίγο οι άνθρωποι της Mercedes την πλησίασαν και της ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα. Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, οι Ιταλοί δεν αρνήθηκαν ότι αυτοί την έστειλαν, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο πρωτάθλημα της F1».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης