Για πρώτη φορά έπειτα από την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Lotus και την επιστροφή στην Ferrari, o Kimi Raikkonen μίλησε για την απόφαση του.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από το GP της Σιγκαπούρης, ο Φινλανδός οδηγός μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Απάντησε στους λόγους που έφυγε από την Lotus F1 για λογαριασμό της Scuderia, αλλά και για την συνεργασία του με τον Fernando Alonso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι λόγοι που έφυγα από τη Lotus είναι αποκλειστικά και μόνο οικονομικοί. Δεν έχω πληρωθεί και δεν ξέρω τι θα είχα αποφασίσει αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Πάντως είμαι χαρούμενος με την απόφαση μου», τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Raikkonen.

Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστεί με τον Alonso, είπε: «Είμαστε αρκετά μεγάλοι, ξέρουμε τι κάνουμε και αν υπάρξει κάτι, θα ξεπεραστεί. Δεν είμαστε 20χρονα παιδιά πλέον. Ίσως κάνω λάθος, ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα θα υπάρξει σκληρή μάχη μέσα στην πίστα και μερικές φορές τα πράγματα θα πάνε στραβά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλά στο τέλος».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης