Έπειτα από 40 χρόνια στην F1, ο Bernie Ecclestone είναι έτοιμος να πει το μεγάλο αντίο, με τη φετινή χρονιά να αποτελεί ίσως την τελευταία, στο τιμόνι του κορυφαίου σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Εκπληκτική φωτογραφία από το GP Ουγγαρίας το 2000

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 84χρονος Βρετανός, αντιλαμβάνεται ότι πλέον δεν είναι τόσο νέος ώστε να αντέχει όλη αυτή την πίεση, τις συνεχείς συνεδριάσεις και τα ταξίδια, που απαιτεί ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. H «γριά αλεπού» της F1, έδωσε πολλά, πάρα πολλά στο άθλημα και το εκτόξευσε εμπορικά σε κάθε γωνιά της γης, ωστόσο, ήρθε η ώρα να παραδώσει τα σκήπτρα.


Ότι και να λένε κάποιοι, ο «κοντός» έχει αποδείξει ότι είναι… αλεπού 

«Φέτος γίνομαι 84 ετών και πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι αν θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω. Πρέπει να σκεφτώ σοβαρά αν θέλω να συνεχίσω και στα 85. Το θέμα είναι να ξέρεις πότε πρέπει να κρεμάσεις τα γάντια σου για να μην μπαίνεις στο ρινγκ και κρύβεσαι», τόνισε αρχικά ο Ecclestone.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κόρες που έχει ο…. άτιμος!

Οι δικαστικές διαμάχες και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για δωροδοκία, σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση να αποχωρίσει, αν και ο ίδιος δεν το παραδέχεται. « Δεν έχει σχέση αυτό. Το θέμα είναι ότι όλα λειτουργούν διαφορετικά και πρέπει να λογοδοτήσουμε σε τόσο κόσμο, γεγονός στο οποίο δεν συμφωνώ. Όσο περνάει ο καιρός απαλλασσόμαστε από ανθρώπους που σκέφτονται πέρα από τα συνηθισμένα και όλοι περιοριζόμαστε».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης