Πρεμιέρα του Rotax MAX Challenge την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Kartodromo 

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 09:17
Πρεμιέρα του Rotax MAX Challenge την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Kartodromo 

Επιτέλους αγώνας.Τα μικρά μονοθέσια έχουν ρυθμιστεί και οι οδηγοί που θα πάρουν μέρος στο ''Έπαθλο Αττικής'' του Rotax MAX Challenge είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα.

Σήμερα στις 15 το απόγευμα θα γίνει ο διοικητικός έλεγχος και όλοι οι συμμετέχοντες –οδηγοί, μηχανικοί, μάνατζερ και κριτές θα υποβληθούν σε rapid test.

Σε τεστ θα υποβληθούν και οι συνοδοί των ανήλικων οδηγών. Ο αγώνας θα γίνει στο Kartodromo των Αφιδνών με πρωτοβουλία του Rotax MAX Challenge και του  αθλητικού σωματείου Start Line που διοργανώνει τον αγώνα.

Η Rotax Hellas έχει ανακοινώσει ότι προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των αγωνιζομένων και άλλων παραγόντων τηρεί κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Ι. ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge.

Στόχος είναι να γίνονται αγώνες με ασφάλεια τόσο αγωνιστικά όσο και επιδημιολογικά. Οι σχολαστικοί έλεγχοι γίνονται για να μην επιτραπεί η διασπορά του κορωνοϊού (sars-cov-2).Στο πλευρό των αγωνιζομένων βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 09:17