Από την ώρα που η Ferrari ανακοίνωσε την επιστροφή του Kimi Raikkonen, όλοι περίμεναν τη στιγμή της σύγκρουσης με τον Fernando Alonso. Στους πρώτους αγώνες, όλα κύλησαν ομαλά, παρά τις απογοητευτικές εμφανίσεις. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να ηχήσουν τα τύμπανα του πολέμου!

Ο Φιλανδός, με το πέσιμο της καρό σημαίας στο GP της Ισπανίας και πριν κατευθυνθεί στα paddock της ομάδας, άνοιξε το team radio και ρώτησε ποιος είναι αυτός που έδωσε εντολή στον Alonso να μπει για τρίτη αλλαγή ελαστικών, διαμαρτυρόμενος για τη στρατηγική. «Ποιος πήρε αυτές τις αποφάσεις;», είπε χαρακτηριστικά ο Iceman.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στους μηχανικούς και συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί τους. Σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι ήθελε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και τίποτα παραπάνω.

Ο Raikkonen δικαίως έχει παράπονα, καθώς ήταν μπροστά από τον Alonso και μόνο όταν ο Ισπανός έκανε τρίτο pit stop και έβαλε τα φρέσκα ελαστικά, κατάφερε να τον περάσει. Την ίδια στιγμή, ο Kimi έκανε δύο pit stop, με την ομάδα να αλλάζει στρατηγική για χάρη του Fernando.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένουμε την απάντηση του Φιλανδού στο επόμενο GP. Τουλάχιστον θα βρεθεί για λίγο στο επίκεντρο η Ferrari. Γιατί από αγωνιστικής πλευράς, ούτε λόγος να γίνεται.
     

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης