Όταν μιλάει ο πρωταθλητής οι υπόλοιποι σωπαίνουν!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, 14:12
Όταν μιλάει ο πρωταθλητής οι υπόλοιποι σωπαίνουν!

Επέστρεψε στο WRC έπειτα από 14 μήνες, προκειμένου να ανοίξει την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Θα αγωνιστεί μόνο σε αυτό τον αγώνα, αλλά με το καλημέρα έδειξε πως παραμένει ο απόλυτος βασιλιάς του σπορ.

Ο Sebastien Loeb οδηγώντας το Citroen DS3 WRC και έχοντας συνοδηγό τον πιστό του φίλο, Daniel Elena, έκανε τον καλύτερο χρόνο στο shakedown του Ράλι Μόντε Κάρλο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον team-mate του Kris Meeke. Το μεγάλο φαβορί και πρωταθλητής του 2013 και 2014, Sebastien Ogier έμεινε τρίτος.

Ο Αλσατός οδήγησε εκπληκτικά το DS3, έδειξε ότι παρά την αποχή παραμένει ένας από τους κορυφαίους των ράλι και έβαλε πολύ δύσκολα στον Ogier. Η επίσημη εκκίνηση θα γίνει σε λίγη ώρα μπροστά από το Καζίνο του Μόντε Κάρλο, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο νυκτερινές ειδικές διαδρομές.

Αναμένουμε μια συναρπαστική μάχη μεταξύ Loeb και Ogier, με το Μόντε Κάρλο να αποδεικνύει τον σκληρό του χαρακτήρα, καθώς στις ειδικές εναλλάσσεται το χιόνι, με το βρεγμένο και το στεγνό, προβληματίζοντας τις ομάδες και τους οδηγούς για τα ελαστικά. 

Τα αποτελέσματα του shakedown

1. Sebastien Loeb                 2min 21.0sec
2. Kris Meeke         + 0.4sec
3. Sebastien Ogier                + 1.1sec
4. Andreas Mikkelsen         + 1.2sec
5. Robert Kubica    + 1.3sec
6. Elfyn Evans         + 1.4sec
7. Mads Østberg   + 1.8sec
8. Sebastien Chardonnet   + 3.7sec
9. Thierry Neuville                + 3.9sec
10. Dani Sordo          + 3.9sec


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, 14:12