Ένα κορυφαίο αγωνιστικό γεγονός θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Ο λόγος για το 12ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις που φέτος λόγω οικονομικών προβλημάτων θα διεξαχθεί κατά το… ήμισυ και συγκεκριμένα μόνο με αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity (και όχι Sporting). 

Συνολικά θα λάβουν μέρος 75 πληρώματα τα οποία θα πάρουν εκκίνηση την Τετάρτη 15 Μαΐου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 6:30 το απόγευμα. Μεταξύ των πληρωμάτων υπάρχουν και 8 από το εξωτερικό, όπως οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2012 Joe Reynolds  – Iain Tullie, του 2011 Michael Haber – Sebastian Haberl, καθώς βεβαίως και οι Έλληνες νικητές του 2012 και πρωταθλητές Ευρώπης του 2007 Ιάσωνας Φωτόπουλος – Αριστοτέλης Γεωργίου, ο πρωταθλητής Ελλάδος 2012 Γιώργος Κίκιζας, κ.ά. Ο φετινός αγώνας που φέτος κλείνει 60 χρόνια (από τότε που διεξήχθη το πρώτο Ακρόπολις), έχει μήκος περίπου 800 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει 40 χρονομετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα απρόοπτα της συνέντευξης ΤύπουΟ Χρήστος Αποστολίδης
Από την συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα δεν έλειψαν τα απρόοπτα όπως τοξέσπασμα του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Χρήστου Αποστολίδη. Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος είχε δεχτεί σκληρή κριτική από το ΔΣ του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ, τον οποίο με ανακοίνωσή τους είχαν αποκάλεσαν… ανιστόρητο. Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση που του έγινε αναφέρθηκε στον κύριο Παυλόπουλο (πρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ) στον οποίο μάλιστα πρότεινε να επισκεφτεί ψυχίατρο.  Χαρακτηριστικά και τα λεγόμενα του “Δεν θα πέσω στο επίπεδο και να απαντήσω σε έναν άνθρωπο που είναι ψυχασθενής…”.

Ο Γιώργος Παυλόπουλος είναι πρόεδρος του σωματείου “Αγωνιστικό τμήμα ΕΛΠΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε τις συμμετοχές του 12ου Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης: Κατάντια του ιστορικού Ακρόπολις λόγω… ανιστόρητου διοργανωτή; 

 

Παρακολουθήστε το ξέσπασμα του Χρήστου Αποστολίδη

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης