Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Red Bull Racing, κατά τη διάρκεια της έναρξης των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, στην πίστα της Jerez, καθώς το μονοθέσιο ήταν καμουφλαρισμένο σε ασπρόμαυρο χρωματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυστριακή ομάδα επέλεξε η νέα RB11 να είναι καμουφλαρισμένη, έτσι ώστε να μην μπορούν οι ανταγωνιστές να δουν καθαρά τις αλλαγές που έχουν γίνει. Όπως δήλωσε ο Adrian Newey, ο σχεδιασμός του μονοθεσίου έχει γίνει με βάση τα στοχεία που προέκυψαν από την περασμένη σεζόν.

Την πρώτη ημέρα των δοκιμών, στο cock-pit της RB11 μπήκε ο Daniel Ricciardo, ο οποίος ολοκλήρωσε 35 γύρους. Σήμερα παίρνει ο σειρά ο νεαρός Ρώσος, Daniil Kvyat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως, στο πρώτο τεστ της Jerez, πήραν μέρος οι Mercedes, Williams, Red Bull, Ferrari, Sauber, Toro Rosso και McLaren με τις Lotus και Force India, να μένουν εκτός. Τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Sebastian Vettel με την Ferrari, με τον Marcus Ericsson της Sauber να γράφει τον δεύτερο χρόνο και τον Nico Rosberg της Mercedes τον τρίτο. Σήμερα, διεξάγονται οι δοκιμές της δεύτερης μέρας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης