Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, ο Sebastian Vettel αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα της Red Bull, στο GP του Abu Dhabi, καθώς από την επόμενη σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό της Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Γερμανός οδηγός περίμενε με ανυπομονησία να καθίσει στο μονοθέσιο της Scuderia, στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης, που έχουν προγραμματιστεί για τις 25-26 Νοεμβρίου, στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Red Bull αρχικά τον μπλόκαρε, την περασμένη εβδομάδα του έδωσε την έγκριση, αλλά τελευταία στιγμή του χάλασε ξανά τα σχέδια, με τη δικαιολογία ότι μπορεί να μεταφέρει μυστικά στην Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος θεωρεί ότι προσπαθούν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη, δηλώνοντας εξοργισμένος: «Μπλόκαραν τη δοκιμή. Είναι ντροπή, επειδή αρχικά είχαν δώσει την άδεια και μετά την πήραν πίσω. Εντελώς ξαφνικά, κάτι άλλαξε, δεν ξέρω τι συνέβη. Φοβούνται μήπως πάρω κάποια μυστικά».

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Vettel με τη Red Bull ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου, οπότε είναι ελεύθερος από την επόμενη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει για πρώτη φορά το μονοθέσιο της Ferrari στη Jerez, τον Φεβρουάριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης