Έπειτα από τα τέσσερις ημέρες οδήγησης στην αφιλόξενη έρημο του Περού, οδηγοί και πληρώματα, συνεχίζουν τη μάχη στο φετινό Ράλι Dakar, οδεύοντας προς την Αργεντινή. Τα ατυχήματα και οι εγκατάλειψης δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον σκληρότερο αγώνα στο κόσμο, με τον Θεοχάρη Καραθανάση να συνεχίζει κανονικά.

Στα αυτοκίνητα, το γαλλικό πλήρωμα των Peterhansel-Cottret με Mini All4 Racing προηγείται έπειτα από τέσσερις ημέρες, στις μοτοσικλέτες πρώτος είναι ο Despress  οδηγώντας μια KTM, στα φορτηγά κυριαρχούν οι De Rooy-Colsoul-Rodewald με Iveco και στα Qoad προπορεύεται ο Patronelli.
Ο Καραθανάσης, ο οποίος οδηγεί μια Yamaha WR 450 είναι στην 154η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το φετινό Dakar δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ατυχήματα, με τον Krzysztof Hołowczyc, να είναι το πρώτο θύμα. Ο Πολωνός οδηγός, έχασε τον έλεγχο του MΙΝΙ All4 Racing, όταν επιχείρησε άλμα σε αμμόλοφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τα πλευρά. 

Κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του αγώνα και συγκεκριμένα στο 23ο χιλιόμετρο της Ειδικής Διαδρομής, είχαμε δύο ακόμα εγκαταλείψεις, αυτές των Tim Coronel και Eric Vigouroux.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης