Το φετινό πρωτάθλημα της F1, ξεκινά έπειτα από χρόνια χωρίς το απόλυτο φαβορί. Οι επαναστατικές αλλαγές στα μονοθέσια και τους κινητήρες, έχουν προκαλέσει ήδη πολλά προβλήματα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της Red Bull Racing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις χειμερινές δοκιμές, η Mercedes φάνηκε πιο δυνατή από όλους, με την Williams να την ακολουθεί σε χρόνους. Η Ferrari από την πλευρά της, έδειξε κάποια αστάθεια, κάνοντας ορισμένους πολύ καλούς γύρους και κάποιους πολύ κακούς. Πολλοί θεωρούν ότι οι Ιταλοί έπαιξαν «κρυφτό» και κάλυψαν το ρυθμό τους, ώστε να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους, όπως ο πρώην οδηγός, Mika Salo.

Ο Φιλανδός, μπορεί να έχει δίκιο, καθώς ο ίδιος ο Montezemolo, δήλωσε πρόσφατα ότι κάτι λιγότερο από την κατάκτηση των τίτλων είναι αποτυχία. Το δίδυμο Alonso-Raikkonen, είναι το δυνατότερο του φετινού grid και είναι βέβαιο ότι οι Ιταλοί, θέλουν να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος και να δώσουν στους δύο οδηγούς ένα αξιόπιστο και γρήγορο μονοθέσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι πραγματικά συμβαίνει θα το μάθουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο πρώτο GP της σεζόν, στην Αυστραλία. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα…
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης