Λίγες ώρες μετά την έντονη φημολογία περί μετακίνησης του Lewis Hamilton στη Mercedes, η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την είδηση, λέγοντας ότι ο Βρετανός οδηγός θα οδηγεί για αυτή από το 2013 και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Hamilton θα πάρει τη θέση του Michael Schumacher, με team-mate του τον Nico Rosberg. Ο Βρετανός θα λάβει 90.000.000 ευρώ για αυτά τα τρία χρόνια και θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο ίδιος τις διαφημίσεις, κάτι που δεν επέτρεπε μέχρι τώρα η McLaren. Λίγο νωρίτερα, η εταιρεία είχε ανακοινώσει και αυτή επίσημα τη μετεγγραφή του Sergio Perez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις του ο Lewis ανέφερε: «Είχε έρθει ο καιρός για μια νέα πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγώ για τη Mercedes, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Mercedes».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ross Brawn, είπε: «Ευχαριστούμε τον Michael Schumacher για την προσφορά του και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της ομάδας. Ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με τον Michael. Τώρα ήρθε η ώρα να καλωσορίσω τον Lewis Hamilton, ο οποίος, σε συνδυασμό με τον Nico, θεωρώ ότι θα είναι το πιο δυναμικό δίδυμο το 2013».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης