Η επόμενη χρονιά θα είναι μια από τις πιο δύσκολες για οδηγούς, μηχανικούς και σχεδιαστές στην F1. Η μετάβαση από τους V8 κινητήρες στους V6 Turbo και η ριζική αλλαγή κανονισμών φαντάζει ως η μεγαλύτερη πρόκληση για όλους.

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό την ανάπτυξη των νέων μονοθεσίων και κινητήρων, ώστε να είναι έτοιμες στον πρώτο αγώνα της επόμενης σεζόν. Ο χειμώνας αναμένεται «βαρύς» για τους πάντες, καθώς όλα είναι καινούργια πάνω στο μονοθέσιο και απαιτείται σκληρή δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Alonso στον προσομοιωτή της Ferrari

Η Ferrari έδωσε τη δυνατότητα στον Fernando Alonso να πάρει μια γεύση από το νέο μονοθέσιο μέσω του προσομοιωτή, στις εγκαταστάσεις του Maranello. Οι πρώτες εντυπώσεις του Ισπανού οδηγού δεν ήταν οι καλύτερες, καθώς δυσκολευόταν ακόμα και να το κρατήσει στην πίστα.

«Ήταν τόσο δύσκολο να το οδηγήσω. Τα πάντα είναι καινούργια. Όλα θα είναι πολύ δύσκολα στο πρώτο αγώνα στη Μελβούρνη», τόνισε ο Alonso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την ευκαιρία να οδηγήσει το νέο μονοθέσιο είχε και ο Massa

Την πρώτη επαφή με το μονοθέσιο του 2014 είχε και ο Massa, παρότι αποχώρησε από την ιταλική ομάδα και υπέγραψε στην Williams. «Αυτό το μονοθέσιο είναι εντελώς διαφορετικό. Νόμιζα ότι οδηγούσα στη βροχή, καθώς δεν υπήρχε καθόλου πρόσφυση», δήλωσε από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος.     

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης