Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση Aprilia All Stars 2023, που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Misano το Σάββατο 27 Μαΐου, είναι ένα τεράστιο πάρτι της Aprilia με τη συμμετοχή των σημαντικότερων πρωταθλητών του εργοστασίου από το Noale και τον μοτοσυκλετών τους.

Μια ημέρα εορτασμού για τις μοτοσυκλέτες – ιδιαίτερα τις Ιταλικές – με δωρεάν είσοδο στο Misano World Circuit. Το πρόγραμμα, που θα πιο πλούσιο φέτος, είναι γεμάτο με εκδηλώσεις, όχι μόνο στην πίστα αλλά και εκτός πίστας σε ειδικό χώρο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στο off road και την Tuareg 660.

Εκεί οι έμπειροι εκπαιδευτές της Enduro Republic θα μοιραστούν τα μυστικά της οδήγησης εκτός δρόμου (off road) με την Tuareg 660, όπως ακριβώς συμβαίνει κατά τις ημέρες Tuareg Experience, που διοργανώνονται από την Enduro Republic σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες για μοτοσυκλέτες enduro, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αφρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι επίσης μια μέρα διασκέδασης όπου το κοινό θα είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής για τον εορτασμό μιας από τις πιο νικηφόρες μάρκες μοτοσυκλέτας και των πρωταθλητές της.

Όλοι οι αναβάτες της Aprilia Racing που αγωνίζονται στο MotoGP και σε εκτός δρόμου αγώνες θα συμμετάσχουν: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori και φέτος μαζί και οι Miguel Oliveira και Raúl Fernandez της ομάδας RNF της Aprilia Racing. Εκεί θα είναι και οι αναβάτες Jacopo Cerutti και Francesco Montanari της νεοσύστατης ομάδας της Aprilia Racing που κέρδισε, στο ντεπούτο της, με μια Tuareg 660 στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally.

Φυσικά παρόντες θα είναι και οι πρωταθλητές που με τις νίκες τους έκαναν την Aprilia την ευρωπαϊκή μάρκα με τις περισσότερες νίκες σε αγώνες Grand Prix, όπως ο Max Biaggi, ο Loris Capirossi και πολλοί άλλοι.

Tα κοσμήματα της Aprilia, οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που έχουν κερδίσει 54 Πρωταθλήματα για τον κατασκευαστή από το Noale θα εκτίθενται στον χώρο της εκδήλωσης και η γκάμα μοτοσυκλετών παραγωγής της Aprilia θα είναι διαθέσιμη για Test Ride στους τοπικούς δρόμους.

Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του Aprilia All Stars θα είναι σύντομα διαθέσιμο στη σελίδα aprilia.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης