Η συμπεριφορά των δύο πρωταθλητών της F1 κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής χρονιάς, απογοήτευσε τον ισχυρό άνδρα της F1, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 84χρονος Βρετανός, είναι το απόλυτο αφεντικό της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα όλα αυτά τα χρόνια, εκτοξεύοντας εμπορικά την F1.

Η φετινή χρονιά δεν ήταν ιδανική από πλευράς ανταγωνιστικότητας και ευτυχώς που υπήρχε η μάχη μεταξύ Hamilton και Rosberg, για να διατηρηθεί ζωντανό το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον Ecclestone, οι Sebastian Vettel και Fernando Alonso έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης, καθώς όχι μόνο δεν προσπάθησαν αρκετά, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν αδιάφοροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω απογοητευτεί από την συμπεριφορά του Sebastian. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του αλλά φέτος αντέδρασε σαν ηττημένος. Σαν κάτι να άλλαξε μέσα του. Βέβαια, και ο Fernando συμπεριφέρθηκε σαν τον Seb από το μέσο της σεζόν, συνεπώς είμαι απογοητευμένος και από αυτόν. Πίστευα πως η Ferrari και η Red Bull θα αντιδρούσαν άλλα τίποτα. Ευτυχώς που υπήρχαν οι Nico και Lewis, ειδάλλως θα είχαμε ένα πραγματικά αδιάφορο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Bernie Ecclestone.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης