Είναι ένας από τους μεγαλύτερους δρόμους στην Αττική και εξυπηρετεί πάνω από 150.000 αυτοκίνητα σε καθημερινή βάση. Ο λόγος για την λεωφόρο Κηφισού η οποία έχει μήκος 14 χιλιόμετρα, ξεκινά από Η εικόνα με το κάθε λογής σκουπίδι μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά η λεωφόρος Κηφισού είναι δρόμος ή… χωματερή το Φαληρικό Δέλτα και συνεχίζει ως εθνική οδός προς Λαμία.

Ο συγκεκριμένος δρόμος που θα έπρεπε να είναι η βιτρίνα της Αθήνας, είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό που ο καθένας οδηγός το καταλαβαίνει απλά κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά. Σκουπίδια, αξεσουάρ αυτοκινήτων, ρόδες, πινακίδες κυκλοφορίας ακόμα και νεκρά ζώα βρίσκονται σε διάφορα σημεία. Η εικόνα είναι αποκρουστική αλλά κανείς υπεύθυνος δεν δείχνει την ανάλογη ευαισθησία προκειμένου αυτός ο δρόμος να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και να θυμίζει… Ευρώπη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί που διαχειρίζονται και συντηρούν τον δρόμο φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που βλέπουν όσοι χρησιμοποιούν τον δρόμο, όμως ευθύνη έχουν και οι οδηγοί που νομίζουν πως ανοίγοντας το παράθυρο ο χώρος έξω από αυτόν είναι.. χωματερή.

Στην λεωφόρο Κηφισού υπάρδουν πάντα... πεταμένα ελαστικά
Αν πέσεις σε κίνηση δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις στην άκρη του δρόμου κάποιο αξεσουάρ αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας...
Από αυτή την εικόνα καταλαβαίνεις και την κατάσταση του δρόμου...
Ακόμα και πινακίδες κυκλοφορίας μπορεί να βρεις στον πολυσύχναστο αυτό δρόμο (η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα)
Πάνω από 150.000 οχήματα εξυπηρετεί καθημερινά η λεωφόρος Κηφισού...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης