Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παντελής Πατέλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους στο χώρο του αυτοκινήτου. Με τόσα χρόνια στην… πιάτσα και χιλιάδες χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι έχει δει τα απίστευτα στους δρόμους.
     
Την εμπειρία του δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς οπότε είναι λογικό αυτά που λέει και γράφει να έχουν μία ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου Παντελής Πατέλος


Τι είδε και… φρίκαρε!
Κάνοντας λοιπόν μία βόλτα στους δρόμους της Αττικής και σε… μία μέρα διαπίστωσε πως τίποτα δεν γίνεται σωστά ενώ η ατιμωρησία ζει και βασιλεύει. Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και θα καταλάβετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια μέρα άφησα το κινητό στο γραφείο και έχασα όλα τα καλά: Αρχίζουμε με Mini και ιστορικές πινακίδες στη Νέα Μάκρη, που βγήκε φυσικά για συντήρηση με γυναίκα και 2 παιδιά στα παιδικά καθίσματα. Συνέχεια με τον λεβεντομαλάκα μηχανόβιο στο Πικέρμι, που φόραγε κράνος το παιδάκι πίσω όχι και έκανε σούζα. Προχωράμε στην Παλλήνη με ταρίφα να σταματάει αριστερά για κούρσα που του έκανε σήμα από το διάζωμα φυσικά. Έπειτα στη Βουλιαγμένης μηχανή χωρίς φώτα να κάνει σφήνες με σούζα (του είπα το καλό πάντως ” στη μαλακία πρώτος, ένα πίσω φως δεν αξίζουμε;) για να πάμε στον μονόδρομο πίσω από την Καρέντα (σ.σ. παράλληλος στην λεωφόρο Βουλιαγμένης), που ο τύπος παρεξηγήθηκε γιατί δεν χώραγε να περάσει ανάποδα!!! Και όλα αυτά χωρίς μια Γ@@@ΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης