Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα super car είναι αυτοκίνητα που ονειρεύεται κάθε άνθρωπος που λατρεύει τους… τροχούς.
Respect στον… πάτερ Αλέξανδρο που του έδωσε (του… R8) και κατάλαβε!Ορισμένες φορές είναι και… κολάσιμα καθώς σε βάζουν σε πειρασμό, ιδίως όταν έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς πίσω από το τιμόνι τους.

Όσον αφορά τη νέα γενιά του Audi R8, πρόκειται για ένα καθαρόαιμο super car με εκρηκτικές επιδόσεις το οποίο έχει την πολυτέλεια να σε μεταφέρει όσο γρήγορα θες στον προορισμό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι παπάδες θέλουν audi R8!
Το μοντέλο που είναι διαθέσιμο στη χώρα μας κάνει το γύρο της Ελλάδας μαζί με άλλα μοντέλα της Audi Η δοκιμή έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη…προκειμένου να τα γνωρίσουν από κοντά οι φίλοι της μάρκας. Προ ημερών, το tour με το καραβάνι των αυτοκινήτων Audi πέρασε από την Θεσσαλονίκη όπου εκεί οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ακόμα και το R8 των 540 ίππων!

Μεταξύ αυτών και ο πάτερ Αλέξανδρος που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του γερμανικού μοντέλου και με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Γιώργου Καραμέρη έζησε μία μοναδική εμπειρία. Ο ίδιος που δήλωσε φίλος των γρήγορων αυτοκινήτων, εντυπωσιάστηκε με τον τρόπο που τα σημερινά super car είναι φτιαγμένα ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το πόσο φιλικό είναι το Audi R8 σε έναν απλό οδηγό.


Διαβάστε επίσης:
Audi R8 V10 Plus: Το οδηγούμε στην Γερμανία τέρμα… γκάζι


Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Audi R8 πατήστε
ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης