Την εμπειρία της από εκδρομή με τουριστικό λεωφορείο μας έστειλε η αναγνώστρια του zougla.gr Ελένη Π. (τα στοιχεία της οποίας έχει στην διάθεσή του το zougla.gr) την οποία και δημοσιεύουμε.

«Αγαπητοί φίλοι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία ενός ταξιδιού με λεωφορείο ενός γραφείου γενικού τουρισμού. Ταξίδευα προς το εξωτερικού και η διάρκεια του ταξιδιού ήταν περίπου 24 ώρες. Είχα μπροστινή θέση, ακριβώς πίσω από τον οδηγό δηλαδή στις θέσεις που έχει ορίσει η εταιρία ως καπνιστήριο εν αγνοία των επιβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους δυο οδηγούς άφηνε το τιμόνι εν κινήσει με 100 χλμ/ώρα για να στρίψει τσιγάρο, οδηγώντας μόνο με την κοιλιά του. Καθώς τέλειωνε το ένα ξεκίναγε να στρίβει το επόμενο με τα δύο χέρια του ενώ το τιμόνι παρέμενε χωρίς επίβλεψη. Το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο, και ευτυχώς δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Στη συνέχεια, ενώ ο οδηγός κάπνιζε έρχονταν διάφοροι επιβάτες δίπλα του προκειμένου να καπνίσουν μαζί του άλλα και να κουβεντιάσουν. Όταν παραπονέθηκα για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα επαναλαμβανόμενα τσιγάρα, η απάντηση που έλαβα από τον οδηγό ήταν ότι η συγκεκριμένη εταιρία επιτρέπει το κάπνισμα εντός της καμπίνας τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβαίνοντες. Ο τρόπος με τον οποίο μου απάντησε ο οδηγός ήταν απαξιωτικός και υπονοούσε ότι άμα κάτι δεν μου άρεσε θα μπορούσα να κατέβω και να συνεχίσουν το ταξίδι χωρίς εμένα.

Όταν απευθύνθηκα στον δεύτερο οδηγό απλώς επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του πρώτου. Έφτασα στον προορισμό μου με ζαλάδα και πονοκέφαλο».

  
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης