Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Κανάκης παρουσιάζει μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές στην Ελλάδα. Με χιούμορ που σε πιάνει πολλές φορές πονόκοιλο, δίνει… ρέστα μαζί με τους συνεργάτες του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα νούμερα χτυπούν κόκκινο.

Σήμερα ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής είναι 46 ετών και εκτός από την τηλεόραση διαπρέπει και στο ραδιοφωνικό στερέωμα. Δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για έναν επιτυχημένο επαγγελματία ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον τηλεοπτικό φακό και όχι μόνο…

Είκοσι χρόνια πριν…
Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από 20 περίπου χρόνια, δηλαδή σε ηλικία 26 ετών είχε κάνει και διαφήμιση για λογαριασμό της Nissan. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, ο γνωστός και πολύ αγαπητός παρουσιαστής, με αρκετά… baby face, βρισκόμενος πίσω από το τιμόνι του ιαπωνικού μικρού μας ενημέρωνε για την ύπαρξη, υδραυλικού τιμονιού, ηλεκτρικών παραθύρων, κεντρικού κλειδώματος, αερόσακου και ιπποδυνάμεις 55 και 75 ίππων για την τότε γενιά του Nissan Micra!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε που δεν ήταν τόσο γνωστός διαφήμιζε το μικρό μοντέλο της Nissan. Τώρα με τόση απήχηση μάλλον πρέπει να το σκεφτεί για διαφήμιση σε… Nissan GT-R!!

Δείτε το… νέο Nissan Micra πατώντας ΕΔΩ

Παρακολουθήστε και… θυμηθείτε τον Αντώνη Κανάκη σε ηλικία 26 ετών…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης