Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 150 ευρώ την ημέρα μπορείς να κάνεις τις… βόλτες σου με μία BMW X5Είναι γνωστό πως, αν έχεις στην κατοχή σου ένα σπίτι, μπορείς να το εκμεταλλευτείς επαγγελματικά και μέσα από ειδικές πλατφόρμες να το νοικιάζεις σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Αρκετοί πλέον και ιδίως τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και όπως φαίνεται η τάση μεταφέρεται και στα αυτοκίνητα.

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες διαθέτουν τα οχήματά τους προς ενοικίαση βγάζοντας με αυτόν τον τρόπο χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγελία που βρήκαμε στην πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων carwall.gr

Ενοικίαση με… κανόνες

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα με μεταχειρισμένα οχήματα carwall.gr,  διαπιστώσαμε πως υπάρχουν αγγελίες όπου ιδιοκτήτες πολυτελών -κυρίως- αυτοκινήτων τα έχουν προς διάθεση. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο ιδιοκτήτης μιας πολυτελούς Αυτοκίνητο για… βόλτες, γάμους, βαφτίσεις, ακόμα και για γενέθλια!BMW X5 τη διαθέτει για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, ακόμα και για μεταφορά προσώπων.

Ωστόσο, για να προχωρήσει κάποιος σε μίσθωση θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να ακολουθεί ορισμένους κανόνες, όπως για παράδειγμα η βενζίνη να είναι από συγκεκριμένο πρατήριο, η πληρωμή να γίνεται μέσα από τραπεζικό λογαριασμό κ.ά.

Το κόστος αγγίζει τα 150 ευρώ ημερησίως, ωστόσο τον ρόλο τους παίζουν παράγοντες όπως η περιοχή του πελάτη, ποιος θα κάνει χρήση του αυτοκινήτου κ.ά.


Δείτε την αγγελία στην οποία ο ιδιοκτήτης μιας BMW X5 τη νοικιάζει μέσω Internet πατώντας
ΕΔΩ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης