Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Η πρώτη ελληνική ταινία τύπου Gymkhana γυρίστηκε πριν από λίγους μήνες στην Πάτρα και όπως αποδείχτηκε η απήχηση ήταν πολύ μεγάλη. Ο λόγος για το Greek Vendetta που προωθεί το ελληνικό motorsport με τέσσερις κορυφαίους στο είδος τους οδηγούς. Τον Αποστόλη Παπαλεξόπουλο που οδηγεί μια Toyota Supra 700 ίππων, τον Ηλία Μικέ που οδηγεί μία original KTM EX-C 250, τον Μίκη Καλογηράτο που κάνει τα… τρελά του με ένα καρτ εφοδιασμένο με κινητήρα TM 125 και τον κορυφαία οδηγό αγώνων ράλι, Παναγιώτη Καϊτατζή που οδηγεί ένα Mitsubishi EVO 9 Rally 300 ίππων.

Γυρίσματα 17 ημέρών!
Επιπλέον στην ταινία μικρού μήκους συμμετείχαν οι Νίκος Παυλίδης (Ισορροπιστής ΝΕΒΜΑ MUSIC H κάμερα Go Pro είναι μικρή αλλά με απίστευτες δυνατότητεςGROUP) και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου (Miss Western 2012) ενώ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το ελληνικό super car γνωστό και ως Korres Project 4. Το κλιπ γυρίστηκε στους δρόμους της Πάτρας και η διάρκεια των γυρισμάτων διήρκησε περίπου 17 μέρες.

Για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκαν περίπου 30 κάμερες Go Pro που όπως θα δείτε κατέγραψαν τα πάντα, δείχνοντας πως με θέληση και όρεξη μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του ταινία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το Greek Vendetta στην έκδοση Go Pro edition…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης