Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό αλλά και μοναδικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει σε… πίστα ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων και Η Mercedes AMG GT S των 200.000+ ευρώ που οδήγησε ο Σάκης Ρουβάς ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα… πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes AMG GT S 510 ίππων του έδωσε και… κατάλαβε.

Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή, παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Traction, η οποία πρόσφατα συμπλήρωσε 500 επεισόδια, ο Σάκης Ρουβάς έδειξε να απολαμβάνει τους γύρους με το κίτρινο «τέρας». Λογικό, καθώς δεν έχεις τη δυνατότητα να οδηγήσεις όποτε επιθυμείς ένα τέτοιο αυτοκίνητο και μάλιστα σε πίστα. Η αδρεναλίνη ανέβηκε ακόμα περισσότερο, όταν στη θέση του οδηγού κάθισε ο Κώστας Στεφανής και με την απενεργοποίηση συγκεκριμένων κουμπιών άλλαξε η… πρόσφυση μαζί και η οδηγική απόλαυση.

Από αυτήν τη φωτογραφία καταλαβαίνεις αν ο Σάκης Ρουβάς ευχαριστήθηκε τη βόλτα... Και ποιος δεν θα την ευχαριστιόταν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εντυπώσεις…
Κώστας Στεφανής και Σάκης Ρουβάς πραγματοποίησαν πολλούς γύρους στην πίστα, με αποτέλεσμα να «φαγωθούν» τα ελαστικά!

Το γύρισμα για την εκπομπή Traction είναι προγραμματισμένο να βγει στον «αέρα» την Κυριακή 24 Απριλίου. Σε αυτήν θα δούμε τον Σάκη Σουβά να οδηγεί τη Mercedes AMG GT S στην πίστα, να συζητά με τον Κώστα Στεφανή για αγώνες και να μιλά για την τεχνολογία και το εσωτερικό που θυμίζει cockpit αεροσκάφους.


Διαβάστε επίσης:
Αυτή είναι η πρώτη Mercedes AMG GT S των 510 ίππων που ήρθε στην Ελλάδα…

Δείτε περισσότερα σχετικά με τη Mercedes AMG GT S πατώντας ΕΔΩ

Δεν ξέρουμε αν έγιναν τέτοια πράγματα στο αυτοκινητοδρόμιο της πίστας των Μεγάρων αλλά σίγουρα με μία AMG GT S μπορείς εύκολα να πας με το... πλάι!
Κώστας Στεφανής και Σάκης  Ρουβάς πάνω στη... Mercedes AMG GT S των 200.000 ευρώ!

Η κίτρινη επιβλητική AMG GT S στο βουλκανιζατέρ για αλλαγή ελαστικών Pirelli..
Το V στην κεντρική κονσόλα με τα 8 κουμπιά (δύο απο κάθε πλευρά) θυμίζει τον V8 κινητήρα της Mercedes των 510 ίππων...

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης