Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχετε αναρωτηθεί πόσο εύκολα μπορεί να… εξαφανιστεί το κινητό σας σχεδόν μέσα από τα μάτια σας; Αν όχι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video, απλά και μόνο για να το συνειδητοποιήσετε.

Στα πλάνα που δημοσιεύει το zougla.gr από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται ξεκάθαρα τι συνέβη μέρα μεσημέρι στην περιοχή του Περιστερίου και στο συνεργείο μοτοσικλετών Piaggio Exclusive Service Zografos.

Δείτε στο παρακάτω video πόσο εύκολα κλέβουν κινητά τηλέφωνα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά στα μάτια τους…
Ένας αναβάτης ποδηλάτου σταματά έξω από το συνεργείο και με αθόρυβες κινήσεις μπαίνει στο Ακόμα ένα περιστατικό που δεν ξέρουμε αν θα βρεθεί ο κλέφτης, παρά το γεγονός ότι υπάρχει και video με το πρόσωπό του… κατάστημα όπου οι δύο μηχανικοί εκείνη την ώρα εργάζονται. Με… ελαφρά πηδηματάκια και με απίστευτες κινήσεις κλέβει ένα κινητό που βρίσκεται πάνω σε γραφείο του καταστήματος και χωρίς να τραπεί σε φυγή απομακρύνεται με τέτοιο τρόπο που μαρτυρά και τον επαγγελματισμό του.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, έχει καβαλήσει πάλι το ποδήλατο και φεύγει με ένα κλεμμένο κινητό, κέρδος…

Ο ιδιοκτήτης Κώστας Ζωγράφος αντιλαμβάνεται πως το κινητό του λείπει έπειτα από ώρα. Τόσο απλά. Μέρα μεσημέρι…

Την ώρα που οι δύο μηχανικοί εργάζονται η... τύχη τους δουλεύει
Σε αυτό το σημείο βρέθηκε ο κλέφτης και στο εμπρός δεξί μηχανάκι ήταν οι δύο μηχανικοί. Όλα έγιναν τόσο αθόρυβα που κανείς δεν κατάλαβε εκείνη την ώρα τι και πως συνέβη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης