Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η dashcam σε Kia Sportage μίας οικογένειας στις Η.Π.Α., όταν ο 7χρονος γιος τους αποφάσισε να πάει το SUV μία βόλτα ολομόναχος. Πιο συγκεκριμένα, ένα πρωινό, ο πιτσιρικάς και ενώ κοιμόντουσαν οι γονείς του, έβαλε μία καρέκλα δίπλα στο έπιπλο με τα κλειδιά, ανέβηκε, βρήκε του αυτοκινήτου και κατευθύνθηκε κρυφά και ήσυχα στο παρκινγκ. Ο πατέρας του τον έβαζε αρκετές φορές στα πόδια του και τον άφηνε να στρίβει το τιμόνι και έτσι ο μικρός είχε μία «ιδέα» στο τί έπρεπε να κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το που έβαλε μπροστά τον κινητήρα, ενεργοποιήθηκε και η dashcam στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου καταγράφοντας τόσο τις κινήσεις του παιδιού όσο και τον τρόμο στα πρόσωπα των υπόλοιπων οδηγών που αντίκρισε κατά την πορεία του. 

Αφού έβαλε και τη ζώνη του, ξεκίνησε το αυτοκίνητο και αφού έφυγε από τη γειτονιά του, κατευθύνθηκε προς τη λεωφόρο Roosevelt, διέσχισε τη μέση και οδήγησε στην αντίθετη κυκλοφορία. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άλλοι οδηγοί μετά βίας μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και καλούσαν συνεχώς την αστυνομία.
Μάλιστα μερικοί προσπάθησαν να σπάσουν και το τζάμι ώστε να μπουν στο αυτοκίνητο και να το σταματήσουν, αλλά μάταια. Η τρελή κούρσα έληξε όταν το Kia συγκρούστηκε ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα με ένα Jeep και ακινητοποιήθηκε.

Ο πατέρας του παιδιού έσπευσε να δικαιολογηθεί πως δεν είναι κακοί γονείς και πως κάτι ανάλογο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα…   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης