Η υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελούν τον χειρότερο συνδυασμό. Τρανό παράδειγμα, το παρακάτω βίντεο, με πρωταγωνίστρια μια 23χρονη οδηγό. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο μικρά παιδάκια.

Η κυρία είχε πιει λίγο παραπάνω, αλλά επέλεξε να οδηγήσει, αδιαφορώντας για την οδική ασφάλεια. Κάποια στιγμή κι ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το όχημα έφυγε ανεξέλεγκτο προς ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και προσέκρουσε στην αντλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η αντλία βγήκε από τη θέση της και το όχημα σηκώθηκε στον αέρα. Μια έκρηξη τρομοκράτησε τους υπαλλήλους και τους πελάτες. Χάρη στα συστήματα ασφαλείας, η ροή καυσίμου διακόπηκε αμέσως και αποτράπηκε μια δεύτερη ισχυρότερη έκρηξη που μπορούσε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ceres στην Καλιφόρνια. Αυτό που συγκλόνισε μάρτυρες και αστυνομικούς είναι ότι στα πίσω καθίσματα του Nissan που οδηγούσε η γυναίκα βρίσκονταν δύο μικρά παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ θαύματος κανείς δεν έπαθε τίποτα και τα παιδάκια είναι καλά στην υγεία τους. Όσο για τη μαμά, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες. 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης