Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σίγουρα το Toyota Yaris είναι ένα δημοφιλές αυτοκίνητο, το οποίο επιλέγουν ιδιοκτήτες που θέλουν ένα αξιόπιστο σύνολο που να περνά, εν μέρει, απαρατήρητο. Η σχεδίαση του όμορφη, όμως σίγουρα όχι κραυγαλέα, κρατώντας τα βλέμματα σε ουδέτερη στάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης όμως ενώ Toyota Yaris μάλλον αποφάσισε πως θέλει να γίνει διάσημος σε παγκόσμια εμβέλεια για τους πλέον λάθος λόγους. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο (Reddit)  απεικονίζουν ένα Yaris το οποίο έχει δεχθεί κάποιες τροποποιήσεις που πραγματικά όμοιες του δεν έχουμε ξαναδεί και ούτε θέλουμε.

Αρχικά, το μπροστινό μέρος του έχει εξοπλιστεί με έναν περίεργο επιπρόσθετο προφυλακτήρα και χρωμιωμένη μάσκα, που εξέχει από το αμάξωμα σε ανησυχητικό βαθμό. Κερασάκι στην τούρτα το λογότυπο της BMW στη θέση της Toyota, αλλά και ένας κεντρικά τοποθετημένος υαλοκαθαριστήρας…


Το έργο τέχνης συνεχίζεται και στο πίσω μέρος όπου το μεγαλύτερο μέρος του παραθύρου έχει καλυφθεί με ταινία και υπάρχει μια προέκταση προφυλακτήρα, για να ταιριάζει με την μπροστινή… σχεδιαστική φιλοσοφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τέλος, έρχονται οι τροχοί όπου…πραγματικά δεν έχουμε καταλάβει τι έχει προσπαθήσει να κάνει ο ιδιοκτήτης, το μόνο σίγουρο είναι πως μάλλον φλερτάρει με κλήση από την τροχαία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης