Στο διαδίκτυο πραγματικά βρίσκεις τα πάντα. Ειδικά τώρα με την κρίση που πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν και ανάγκη οι.. προσφορές πάνε και έρχονται. Σε σελίδα που πωλούνται μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ο ιδιοκτήτης μίας παλιάς Maserati την διαθέτει προς πώληση και μαζί κάνει δώρο ένα VW Golf. Όπως όμως μας επισημαίνει και ο αναγνώστης του zougla.gr Νίκος Σ. ο οποίος μας ενημέρωση και για την αγγελία:

«1) Η Maserati αυτή είναι πολύ παλιά και έχει πολλά έξοδα και φόρους και η αξία του κατά τη γνώμη μου είναι γύρω στις 2.500 ευρώ. Σιγά με 22.000 ευρώ, ούτε και μια Porsche Cayenne 6-7 ετών δεν πωλείται με τέτοιο αστρονομικό ποσό!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2)Το “δώρο” ένα σάπιο αμάξι 34 ετών είναι ότι χειρότερο που έχω δει και φυσικά ούτε και 10 ευρώ δεν κοστίζει. Τι να το κάνει ο άλλος ένα τέτοιο αμάξι τη στιγμή που τα ατυχήματα έχουν αυξηθεί και είναι απαραίτητο να έχουμε σύγχρονο αμάξι με όλους τους αερόσακους;;»

Για να δείτε την αγγελία πατήστε εδώ

H Maserati των.. 22.000 ευρώ…

 

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης