Το Μιλάνο είναι η πόλη της μόδας, της κομψότητας και της αισθητικής. Οι μεγαλύτεροι οίκοι εδρεύουν στην πρωτεύουσα του ιταλικού Βορρά, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, ιδιαίτερα στο «Χρυσό Τρίγωνο», δηλαδή στη Via Mοntenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί δηλαδή που βρίσκονται τα ακριβότερα καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια από τις πιο κεντρικές διασταυρώσεις της πόλης, μεγάλη εταιρεία εσωρούχων, είχε αναρτήσει μια γιγαντοαφίσα, η οποία προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία και ανάγκασε τις τοπικές Αρχές, να ζητήσει την απόσυρσή της.

Πιο συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Buenos Aires και Palazzi, ο οίκος εσωρούχων είχε βάλει μεγάλες αφίσες του μοντέλου Belen Rodriguez, τραβώντας τα βλέμματα οδηγών και περαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανέμορφο μοντέλο από την Αργεντινή, πόζαρε με τα καυτά εσώρουχα, αποσπώντας όπως ήταν φυσικό των προσοχή όλων. Η αστυνομία, έπειτα από παράπονα αρκετών πολιτών ζήτησε από την εταιρεία να αλλάξει τις αφίσες με κάποιες λιγότερο προκλητικές, καθώς αποτελούσαν κίνδυνο για την κυκλοφορία και λόγο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης