Τον πανικό έσπειρε μια γυναίκα οδηγός σε ένα υπόγειο πάρκινγκ στην πόλη Erfurt της Γερμανίας, καθώς χτύπησε 11 αυτοκίνητα, προκαλώντας ζημιές άνω των 60.000 ευρώ.

Η 86χρονη οδηγός, προσπαθούσε να βγει με την όπισθεν, από το χώρο που είχε παρκάρει την Mercedes A-Class. Δεν υπολόγισε σωστά όμως, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα Audi, το οποίο με τη σειρά του, πήγε και κόλλησε πάνω σε ένα Citroen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις άκουσε το θόρυβο, η γυναίκα πανικοβλήθηκε, πάτησε γκάζι απότομα και χτύπησε κατά σειρά, ένα VW Golf, μια B-Class και ένα Α4.  Ξανάβαλε όπισθεν, έστριψε απότομα το τιμόνι και έπεσε πάνω σε ένα Van, εμβολίζοντας δύο ακόμα οχήματα.

Η τρελή πορεία της A-Class δεν έφτασε όμως στο τέλος. Αφού χτύπησε σε μια κολόνα με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έφυγε πάλι μπροστά, παρασέρνοντας στο διάβα της μερικά ακόμα αυτοκίνητα. Ευτυχώς, κάπου εκεί αποφάσισε να σταματήσει, με την αστυνομία να καταφθάνει λίγο αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευτύχημα είναι ότι, κανείς δεν έπαθε το παραμικρό, με τους ιδιοκτήτες των άλλων οχημάτων να της υποβάλλουν μήνυση και την αστυνομία να της αφαιρεί την άδεια οδήγησης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης