Εμπειρία, ικανότητα ή μήπως τύχη; Όπως και να έχει, ο οδηγός αυτής της Ferrari F430 γλύτωσε από μια σύγκρουση που σίγουρα δεν θα είχε καθόλου καλή κατάληξη.

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο έξω από το Maranello. Πίσω από το τιμόνι του ιταλικού supercar βρίσκονταν ένας υποψήφιος αγοραστής και δίπλα ο πωλητής της Ferrari. Ο πελάτης πήρε την F430 για ένα test drive, αλλά παρότι την οδηγούσε για πρώτη φορά και μάλιστα σε επαρχιακή διαδρομή, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάποιο σημείο, είδε μπροστά του ένα όχημα που κινούνταν προφανώς στα όρια ταχύτητας. Αντί να πατήσει φρένο και να επιβραδύνει, αποφασίζει να προσπεράσει, χωρίς να δει το αυτοκίνητο που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Με μια γρήγορη κίνηση και σε συνδυασμό με τη σωστή αντίδραση του οδηγού του άλλου οχήματος, το σταθερό πάτημα της Ferrari και τη βοήθεια των ηλεκτρονικών συστημάτων, η πρόσκρουση ευτυχώς απεφεύχθη.

Φυσικά, ευθύνη σε όλο αυτό έχει και ο πωλητής της Ferrari, ο οποίος τον άφησε να αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα σε επαρχιακό δρόμο. Μάλιστα, αντί να τον κατεβάσει αμέσως από την F430, τον συνεχάρη για την αντίδρασή του.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης