Περίμενε με ανυπομονησία έναν ολόκληρο χρόνο για να παραλάβει το εξωτικό ιταλικό supercar. Είχε κάνει την παραγγελία από τον Μάρτιο του 2020, αλλά λόγω της μεγάλης λίστας αναμονής που έχει η Ferrari, μόλις τώρα πήρε στα χέρια του την F8 Tributo.

Δεν πρόλαβε να τη χαρεί όμως ούτε μία μέρα. Σάββατο μεσημέρι έφυγε από την αντιπροσωπεία με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη και το ίδιο βράδυ μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα από τη στεναχώρια του. To supercar του κόστισε 360.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός επιχειρηματίας τράκαρε τη Ferrari F8 Tributo λίγες ώρες αφότου την παρέλαβε, στον αυτοκινητόδρομο Α5 του κρατιδίου του Hessen. Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη συνεχή βροχή και προφανώς της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο του supercar, αυτό χτύπησε στα προστατευτικά, στη συνέχεια προσέκρουσε σε ένα λεωφορείο και αφού περιστράφηκε τράκαρε εκ νέου στις μπαριέρες.

Το αυτοκίνητο υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, με το εμπρός τμήμα να καταστρέφεται. Ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό, σε αντίθεση με τον συνοδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Αυτή η Ferrari είναι το όνειρο κάθε οδηγού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ήχος της F8 Tributo είναι εθιστικός!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης