Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η αστυνομία έβγαλε λαβράκι όταν προχώρησε σε τυπικό έλεγχο μίας Mercedes, μετά από τηλεφώνημα ενός κατοίκου στο Irvine της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, το συγκεκριμένο όχημα θυμίζει αρκετά τα οχήματα του James Bond καθώς διέθετε έναν πανέξυπνο και καλοφτιαγμένο μηχανισμό ο οποίος μπορούσε με το πάτημα ενός κουμπιού να αναποδογυρίσει το πλαίσιο της πινακίδας και να την αποκρύψει πλήρως.

Παράλληλα είχε και ενσωματωμένο σύστημα το οποίο επέτρεπε την αυτόματη μεταφορά καυσίμου στην Mercedes από οποιοδήποτε άλλο όχημα.Ένας είδος τρόμπας δίπλα στην υποδοχή καυσίμου η οποία όταν συνδεόταν με κάποιο παρκαρισμένο όχημα, μπορούσε να ρουφήξει το καύσιμο και να το μεταφέρει.

Ο κάτοικος αναγνώρισε το όχημα από παλαιότερη διάρρηξη στην περιοχή και ειδοποίησε τις αρχές. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και ξεκίνησαν έναν τυπικό έλεγχο που τελικά οδήγησε στην κατάσχεση του οχήματος αλλά και στην σύλληψη των δύο επιβαινόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο όχημα, εκτός από τους πρωτότυπους αυτούς μηχανισμούς, βρέθηκαν εργαλεία για διαρρήξεις, κλοπιμαία και μετρητά. Την επόμενη φορά ίσως να διαλέξουν ένα πιο διακριτικό όχημα που να τραβάει λιγότερο τα βλέμματα…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης