Είναι ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα στον κόσμο. Ανήκει στην κατηγορία των exotic cars, κατασκευάζεται έπειτα από παραγγελία και κοστίζει μια περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη Pagani Zonda με τα διακριτικά CJ είναι η πιο άτυχη που κυκλοφορεί στον κόσμο. Έχει υποστεί δύο φορές μεγάλες υλικές ζημιές έπειτα από ατύχημα, με το πιο πρόσφατο να σημειώνεται πριν λίγες μέρες σε προάστιο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω υπερβολικής ταχύτητας και κατέληξε πάνω σε ένα σιδερένιο φράχτη. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά οι ζημιές που προκλήθηκαν στην Zonda CJ είναι αρκετά μεγάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2009, το ίδιο αυτοκίνητο είχε τρακάρει ξανά πολύ άσχημα, με το κόστος επισκευής να ξεπερνά τα 350.000 ευρώ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι πως καμία από τις δύο φορές δεν ευθυνόταν ο ιδιοκτήτης, αλλά φίλοι που το είχαν δανειστεί για μια βόλτα.

Η Zonda CJ έχει μεταφερθεί ήδη στην έδρα της Pagani, στην Ιταλία, για να επισκευαστεί ξανά. Τα έξοδα θα τα πληρώσει φυσικά η ασφαλιστική εταιρεία. Όσο για τον κάτοχο, θεωρούμε πως μετά από αυτό το συμβάν, ούτε καν θα σκεφτεί να δώσει το υπέροχο αυτοκίνητό του σε άλλον. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης