Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη χθες στη Λεωφόρο Κηφισίας και δεν παρατηρείται κάθε μέρα κατέγραψε η κάμερα της zougla.gr.

Ήταν λίγο μετά τις 13.00. Γερανός της αστυνομίας, ο οποίος κινούνταν στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, μετέφερε ένα περιπολικό με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Πίσω του ακολουθούσε ένα συνοδευτικό περιπολικό και όλα κυλούσαν… ομαλά. Στο ύψος του Πύργου Αθηνών, το φανάρι που υπάρχει στο σημείο γίνεται πορτοκαλί, αλλά ο γερανός περνά χωρίς πρόβλημα και δίχως το άγχος μην του βεβαιώσουν κλήση αλλά και μην τρακάρει με διερχόμενο όχημα. Το πορτοκαλί γίνεται κόκκινο, αλλά το περιπολικό περνά με τον φάρο αναμμένο… Όπως όμως αποδείχθηκε, η τύχη δεν ήταν με το μέρος των αστυνομικών, αφού λίγα μέτρα πιο πέρα ο… διάολος έσπασε τελικά το ποδάρι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο σχετικό video, το περιπολικό που βρίσκεται πάνω στον γερανό φεύγει… (προφανώς δεν το έδεσαν σωστά!) και πέφτει στο δεύτερο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί τρέχουν να προλάβουν, τους πιάνει πανικός, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει…

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, καρέ καρέ το περιστατικό:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης