Η φαντασία πολλές φορές οργιάζει και ιδίως των φωτογράφων, οι οποίοι, όταν θέλουν να πετύχουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα… Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση ενός επαγγελματία φωτογράφου της Dodge στην Αμερική που θέλησε να απαθανατίσει την τελευταία γενιά του RAM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο RAM απλώς πάει… παντού

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές εικόνες, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα έπρεπε να βάλει σχεδόν ολόκληρο το Dodge RAM μέσα στη θάλασσα! Η φωτογράφιση έγινε στην περιοχή Manstoun Beach στην Καλιφόρνια. Αν και οι περισσότεροι θα πιστεύουν ότι το όχημα είναι πλέον για… πέταμα, εκπρόσωποι της Chrysler Group έκαναν γνωστό ότι ο κινητήρας λειτουργούσε κανονικά χωρίς πρόβλημα, ενώ δεν υπήρξε καμία διαρροή καυσίμου στο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτη η εικόνα με το… βυθισμένο Dodge RAM

Αυτό, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και από τις Αρχές που είναι αρμόδιες για την προστασία του περιβάλλοντος και οι οποίες βρέθηκαν στο σημείο για… παν ενδεχόμενο. Να σημειώσουμε ότι η Καλιφόρνια είναι η πιο «πράσινη» πολιτεία των ΗΠΑ και οι πολίτες της είναι πολύ ευαίσθητοι στα θέματα περιβάλλοντος…

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα της φωτογράφισης είναι εντυπωσιακό.

 

Μόνο pick up δεν θυμίζει η τελευταία γενιά του αμερικανικού οχήματος

Κορυφαία η ποιότητα κατασκευής στην καμπίνα των επιβατών

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης