Έλιωσαν... λάστιχα στο ξενοδοχείο Burj Al Arab σε ύψος 210 μέτρων!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013, 08:45
Έλιωσαν... λάστιχα στο ξενοδοχείο Burj Al Arab σε ύψος 210 μέτρων!

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Red Bull Racing για να πανηγυρίσουν το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ στη Formula 1 σε οδηγούς και κατασκευαστές. Εν όψει του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι (σήμερα διεξάγονται οι ελεύθερες δοκιμές), η κορυφαία ομάδα προσέφερε θέαμα με το μονοθέσιό της, σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σημεία του πλανήτη.

O David Coulthard κοιτάζει από ύψος 210 μέτρων!


Συγκεκριμένα, στα 210 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ένα ελικοδρόμιο ακτίνας 24 μέτρων, το μονοθέσιο των 750 ίππων της ομάδας έγινε το πρώτο που πάτησε γκάζι στην κορυφή του περίφημου Burj Al Arab! Συνήθως, πεδίο δράσης του είναι οι πίστες, όμως ο David Coulthard δεν είχε πρόβλημα να κάψει άφθονο λάστιχο και σε αυτό τον ασυνήθιστο χώρο, δημιουργώντας σύννεφο καπνού, με φόντο τον Αραβικό Κόλπο και τους ουρανοξύστες του Dubai, σε μία εικόνα που κόβει την ανάσα!Δείτε σε τι ύψος σκέφτηκαν οι... αθεόφοβοι να κάνουν «πάντες»!

Το 7 αστέρων ξενοδοχείο Burj Al Arab είναι ένα κτήριο σε σχήμα πανιού πλοίου ύψους 321 μέτρων και προσφέρει πολυτελείς σουίτες με θέα στην ακτή του Ντουμπάι.

 

Δείτε το απίστευτο video

 
Ο Σκωτσέζος κάνει τη... δουλειά του...
Το μονοθέσιο της Red Bull Racing...
Σε απίστευτο μέρος σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Red Bull να κάνουν άλλη μία εκκεντρική εκδήλωση...
Όμορφα πράγματα...Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013, 09:06